<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Komentarze do: Program partnerski NetKelner</title>
	<atom:link href="http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/</link>
	<description>dochód pasywny, praca w domu i zarabianie przez internet</description>
	<lastBuildDate>Sun, 22 Jan 2012 13:29:01 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3</generator>
	<item>
		<title>Autor: trueSEO</title>
		<link>http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/comment-page-1/#comment-140</link>
		<dc:creator>trueSEO</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 27 Aug 2009 08:56:08 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/?p=52#comment-140</guid>
		<description>„Na Google wszystko kieruje tylko do was”. Ludzie czy wy nie widzicie, że netkelner postępuje nieetycznie. Wszystko kieruje tutaj bo netkelner stworzył dziesiątki stron tzw. &quot;doorway&quot; czyli stron specjalnie przygotowanych pod kątem wyszukiwarek, tak aby zbierały z nich ruch na rzecz innej, docelowo pozycjonowanej strony (czyli netkelner.pl). Jest to praktyka powszechnie uważana za spamerską, zabronioną i tępiona przez mechanizmy wyszukujące. Nie ma to nic wspólnego z popularnością serwisu, firma sztucznie zawyża swój ranking w Google, wprowadzając tym samym użytkowników w błąd kierując na stronę, które w internecie nic nie znaczy. Przykre, że w Polsce, niektóre firmy nie potrafią działać z klasą.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>„Na Google wszystko kieruje tylko do was”. Ludzie czy wy nie widzicie, że netkelner postępuje nieetycznie. Wszystko kieruje tutaj bo netkelner stworzył dziesiątki stron tzw. &#8222;doorway&#8221; czyli stron specjalnie przygotowanych pod kątem wyszukiwarek, tak aby zbierały z nich ruch na rzecz innej, docelowo pozycjonowanej strony (czyli netkelner.pl). Jest to praktyka powszechnie uważana za spamerską, zabronioną i tępiona przez mechanizmy wyszukujące. Nie ma to nic wspólnego z popularnością serwisu, firma sztucznie zawyża swój ranking w Google, wprowadzając tym samym użytkowników w błąd kierując na stronę, które w internecie nic nie znaczy. Przykre, że w Polsce, niektóre firmy nie potrafią działać z klasą.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Autor: Partner</title>
		<link>http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/comment-page-1/#comment-34</link>
		<dc:creator>Partner</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 18 Nov 2008 21:48:48 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/?p=52#comment-34</guid>
		<description>NetKelner ma problemy jakieś i też nie moge się połapać o co w tym chodzi. Możesz skorzystac z ich programu partnerskiego zapisując się do ProPartnera (będę wdzięczny http://propartner.pl?a=002031). Wszystko działa poprawnie z platformy ProPartner, sprawdzone na sobie : )</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>NetKelner ma problemy jakieś i też nie moge się połapać o co w tym chodzi. Możesz skorzystac z ich programu partnerskiego zapisując się do ProPartnera (będę wdzięczny <a href="http://propartner.pl?a=002031" rel="nofollow">http://propartner.pl?a=002031</a>). Wszystko działa poprawnie z platformy ProPartner, sprawdzone na sobie : )</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Autor: Kurdelaska</title>
		<link>http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/comment-page-1/#comment-30</link>
		<dc:creator>Kurdelaska</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 14 Nov 2008 21:55:23 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/?p=52#comment-30</guid>
		<description>Jak zapisać się do NetKelnera?
http://netkelner.pl/template/design2008/eae_rules.php?NPsession=21f50156f0d963f3432ff77a34b4e4ba
Z tego linku odsyłają mnie tutaj http://www.netkelner.pl/eatandearn/index.php?page=reg  a tu nie ma żadnej rejestracji!  Niby jest link na głównej stronie, ale jak wpisuje mój kod pocztowy to mówią &quot;Ten kod nie istnieje&quot; Czy coś takiego.  

Proszę o pomoc</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Jak zapisać się do NetKelnera?<br />
<a href="http://netkelner.pl/template/design2008/eae_rules.php?NPsession=21f50156f0d963f3432ff77a34b4e4ba" rel="nofollow">http://netkelner.pl/template/design2008/eae_rules.php?NPsession=21f50156f0d963f3432ff77a34b4e4ba</a><br />
Z tego linku odsyłają mnie tutaj <a href="http://www.netkelner.pl/eatandearn/index.php?page=reg" rel="nofollow">http://www.netkelner.pl/eatandearn/index.php?page=reg</a>  a tu nie ma żadnej rejestracji!  Niby jest link na głównej stronie, ale jak wpisuje mój kod pocztowy to mówią &#8222;Ten kod nie istnieje&#8221; Czy coś takiego.  </p>
<p>Proszę o pomoc</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Autor: &#160; Pierwsza wypłata z NetKelnera&#160;by&#160;Programy partnerskie</title>
		<link>http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/program-partnerski-netkelner/comment-page-1/#comment-21</link>
		<dc:creator>&#160; Pierwsza wypłata z NetKelnera&#160;by&#160;Programy partnerskie</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 10 Oct 2008 14:05:01 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.partnerskie.e-doradztwo.com/?p=52#comment-21</guid>
		<description>[...] Dziś otrzymałem pierwszą wypłatę z programu partnerskiego NetKelner. [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] Dziś otrzymałem pierwszą wypłatę z programu partnerskiego NetKelner. [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

